Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 44 25 20

Ontdek de mogelijkheden om stabilisé te laten leveren

Wenst u als particulier of bedrijf graag stabilisé te laten leveren in regio Heist-op-den-Berg? Aannemingsbedrijf A. Van Dijck kan u tot 3 kuub zandcement per rit leveren. Afhankelijk van de toepassing waarvoor deze stabilisé moet dienen, voorzien we u van gericht advies.

Diverse formules

Aannemingsbedrijf A. Van Dijck levert stabilisé in diverse formules. Hiertoe behoren onder andere:

  • Zeezand
  • Rijnzand
  • Formule half zeezand/half rijnzand
  • Chapezand (grove korrel met meer cement)

De samenstelling of formule is steeds afhankelijk van de toepassing. Zo zal voor de fundering van een oprit meer cement nodig zijn. Breng ons dus zeker op de hoogte van het doel waarvoor u stabilisé wilt gebruiken. De grootste troef van onze onderneming is dat wij ook in kleine hoeveelheden kunnen leveren.

Hoe bestellen?

Indien u graag stabilisé wilt laten leveren, kan u ons het beste bellen om verdere afspraken te maken. Wenst u graag een levering in de voormiddag? Gelieve ons dan minstens een dag op voorhand te verwittigen. Voor leveringen in de namiddag kan u ons tot in de voormiddag nog bellen om de mogelijkheden te bekijken. Wij gaan de stabilisé dan halen bij een betoncentrale bij u in de buurt zodat deze vers en in uitstekende toestand geleverd kan worden.

Mogelijkheden voor levering

Aannemingsbedrijf A. Van Dijck levert stabilisé in een straal van 20 km rond Heist-op-den-Berg tot Aarschot, Lier, Mechelen en Herentals. We staan garant voor een tijdige levering die rekening houdt met uw planning. Omdat onze vrachtwagen uitgerust is met een kipsysteem, kan ons bedrijf ook ingezet worden voor hellingchapes op hoogtes. Met de grijpbak kunnen we de stabilisé perfect op het dak leggen.

Neem contact op

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden of bent u benieuwd naar de tarieven? Neem dan zeker even contact met ons op. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.