Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 44 25 20

Schakel ons in om kunstgras te plaatsen

Bent u op zoek naar een firma om kunstgras te plaatsen in regio Heist-op-den-Berg? Ook in het leveren en plaatsen van deze grondbedekking is Aannemingsbedrijf A. Van Dijck helemaal thuis. We werken met kwaliteitsmateriaal waardoor u het hele jaar door kan genieten van een mooi groen gazon.

Waarom kiezen voor kunstgras?

Zowel voor nieuw aangelegde als gerenoveerde tuinen is kunstgras een optie die steeds meer en meer aan populariteit wint. Een kunstgazon vergt immers geen onderhoud en oogt heel natuurlijk, waardoor het verschil met echt gras nauwelijks opvalt. De zachte textuur maakt het bovendien bijzonder aangenaam om op te lopen. Verder is kunstgras ook volkomen veilig voor kinderen en huisdieren.

Kunstgrasmatten voor een frisse uitstraling

Heeft uw tuin te kampen met gras dat er helemaal gelig en verdord bij ligt of hebt u gazon waar steeds onkruid tussen groeit? Dan is een kunstgrasmat zeker het overwegen waard. Indien u interesse hebt, tonen we u graag de mogelijkheden die u kan bereiken met kunstgras. We zorgen bovendien voor een vakkundige en gedetailleerde plaatsing.

Graag Aannemingsbedrijf A. Van Dijck in Heist-op-den-Berg inschakelen om uw kunstgras te plaatsen? Neem contact op voor meer info of vraag naar een vrijblijvende offerte.