Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 44 25 20

Levering van chape en aanleg van opritten

Met een jarenlange expertise in het leveren van bouwstoffen voor diverse takken van de bouw, heeft de bouwsector geen geheimen meer voor ons. Zo kan u bij Aannemingsbedrijf A. Van Dijck niet alleen terecht voor het leveren van chape, maar ook de aanleg van opritten in regio Heist-op-den-Berg is een klus waarvoor we een prachtig resultaat kunnen garanderen.

Levering van chape op maat

Gaat u zelf een oprit of terras leggen en bent u op zoek naar een firma die hiervoor de chape kan leveren? Dan zit u goed bij Aannemingsbedrijf A. Van Dijck. We geven advies over de samenstelling en zorgen ervoor dat u de juiste formule kiest die u nodig hebt voor uw specifieke toepassing. Bent u van plan om een oprit te laten plaatsen in een andere uitvoering? Ook andere grondbedekkingen zoals siergrind, gele steentjes, dolomiet, … kunnen we leveren.

Terras of oprit plaatsen

Wilt u ook uw terras of oprit meteen laten plaatsen door Aannemingsbedrijf A. Van Dijck? We verzorgen voor het totale plaatje van de chape en stabilisé tot de afwerking van uw oprit of terras, helemaal op maat van uw wensen. Hiervoor werken we samen met onze betrouwbare collega’s uit de bouw. Een andere toepassing waarvoor we eveneens kunnen instaan, betreft het aanleggen van kunstgras. Het leveren en plaatsen van grondbedekkingen is ons vak en dat laat zich dan ook merken in de prachtige resultaten die we hiervoor neerzetten.

Graag meer informatie over het leveren van chape of de aanleg van opritten of terrassen? Neem dan zeker contact op met Aannemingsbedrijf A. Van Dijck in Heist-op-den-Berg.